Up vs. Down (1)

De ceva timp ţin sa prezint o serie de “afaceri”, business-uri sau reţete de reuşita ce m-au impresionat la un moment dat si pe care le-am analizat si de care as vrea sa ştiţi si voi. Fiecare dintre ele are ceva special, fiecare drum e diferit , dar toate au la baza oameni ce au crezut in visele si visurile lor si care au muncit, muncesc si vor continua sa munceasca,  pentru a-le transforma in realitate.

Categoria asta noua (Up vs. Down) pe care o iniţiez astăzi va avea in fiecare saptamana un episod…este deschisa tuturor domeniilor si, pe cat de absurd pare, pe atât de subiectiva este.. Ce mă califica pe mine sa fac aceste analize?…pai calitatea mea de om, in primul rând si apoi cea de client mulţumit al produselor /serviciilor/ afacerilor ce vor apărea aici.

Concomitent voi încerca sa prezint, din exact aceleaşi considerente si lucruri ce nu merg si pe care eu ca si manager le-as schimba …poate fi si consultanta, deşi ea costa mult si Dumnezeu mi-e martor ca nu am beneficii materiale nici dintr-o parte, nici din cealaltă.

 Asadar, episodul 1 – Primul Up

„De mica ma vedeam in business. La 17 ani ai mei au avut incredere in mine si mi-au lasat in grija casa lor de vacanta de la munte. Din dorinta si ambitie pentru banul castigat cinstit, m-am gandit ca nu ar strica sa-i ajut si eu pe ei financiar si in acelasi timp sa fac si eu rost de ceva banuti de buzunar pentru vacanta. Plina de idei din fire si neplacandu-mi sa pierd timpul de pomana, m-am gandit sa incep sa le iau amicilor si cunostintelor bani pe cazare, o suma simbolica evident. Am crezut ca daca sunt o persoana mai darnica si mai miloasa n-o sa fac nimic in cariera pe care mi-o doream de pe atunci s-o urmez…cea de business woman, bineinteles! Zis si facut! M-am pus pe treaba! Am inceput sa organizez excursii  si petreceri in inima muntelui, la locul care ma face sa renasc, ma incarca de energie pozitiva; inevitabil ii molipsesc si pe cei din jur. Nu sunt egoista..natura m-a invatat sa fiu marinimoasa asa cum este si ea cu mine. Imi place sa conserv energia si s-o ofer oamenilor dezavantajati, intristati si deprimati, au nevoie de ea…este o sursa epuizabila!”

Andra C., managerul acestei locatii.. o afacere ce va creste foarte mult in anii urmatori sub indrumarea sa. Sufletul pe care il pune in business-ul ei (elementul esential in viziunea mea in orice business), impreuna cu locul deosebit pe care il administreaza, ii vor aduce cu siguranta un mare succes.

Dupa ce ce am ajuns prima data acolo, ma gandeam sa pastrez locatia asta doar pentru mine si apropiatii mei..apoi , fara patetisme ieftine, m-am gandit ca sunt multi oameni ce merita sa descopere locuri in care sa revina cu placere…si am decis sa vorbesc despre el..Pariul meu este ca, locatia din Predeal va deveni un punct de referinta pe Valea Prahovei, dar un loc accesibil, in care puteti merge si voi si pe care il veti recomanda si altora.

Detalii AICI si AICI

Please like & share:

3 Responses so far.

  1. Thx a lot Iulian! Btw, cu toata sinceritatea e de remarcat ideea cu privire la afacerile care te-au impresionat mai mult sau mai putin! Felicitari! Blogul tau este amintit si la mine pe site, sper sa-ti fiu de folos si sa-ti creasca rating-ul. Am revenit…

  2. Stanca Gabriela says:

    Agentie de dating

  3. Fantastic blog. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com