FIRMA DE PEISAGISTICA

 

O astfel de afacere poate incepe cu o suma mica, costurile initiale rezumandu-se la cele de constituire a firmei si la cele necesare achizitiei de unelte de gradinarit, cu care sa puteti dota o echipa de muncitori care sa execute o prima lucrare.

Autorizatii: Firma trebuie sa aiba cat mai multe domenii de activitate care pot avea legatura cu amenajarea de gradini, de la proiectare, amenajare si executii de gradini sau intretinere si pana la consultanta, import-export sau productie.

Angajati: In cazul in care nu ati absolvit Facultatea de Horticultura sau de Peisagistica, cel mai bine este sa angajati un specialist in domeniu, care, eventual, sa se ocupe si de formarea echipelor de lucru. In rest, se lucreaza cu colaboratori, numarul acestora variind in functie de complexitatea lucrarilor.

Procurarea marfii: Este unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei afaceri. Puteti procura marfa din pepinierele autohtone, insa din cauza faptului ca nu produc material saditor containerizat trebuie sa acceptati lucrari doar primavara si toamna. Puteti apela insa la importuri de material saditor containerizat si astfel este posibila amenajarea de gradini aproape pe toata perioada anului. Tarile de import sunt Italia , Olanda si Ungaria.

Alte sfaturi: Cel mai bine este ca in timp sa fie constituit un mic depozit de material saditor, care sa fie folosit la eventualele lucrari de mica anvergura. Pentru lucrarile mari se fac importuri directe.

Please like & share:

2 Responses so far.

  1. salha says:

    Am nevoie de date si costuri

  2. Robert Nicolae says:

    Salut , de ce imprimanta am nevoie pentru imprimare tricouri ? Sau nu am nevoie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com