Economy Works

Asociația Societatea pentru Libertate Individuala (SoLib) implementeaza un proiect desfasurat exclusiv online si adresat elevilor de liceu (cu varste intre 15 si 19 ani.

Proiectul este divizat in 3 module (desfasurat in perioada 21 februarie – 4 aprilie), care prezinta elevilor notiuni de baza de economie si economie politica, menite sa ii ajute pe acestia sa inteleaga mai bine mecanismele unei piete si societati libere si, in acelasi timp, sa le dezvolte spiritul critic.

La sfarsitul fiecarui modul elevii sunt invitati sa raspunda la o intrebare de gandire critica printr-un eseu de 1-2 pagini.

La finalul celor trei module, cei mai creativi si activi 10 participanti vor intra în finala pentru cele 2 locuri sponsorizate la o scoala de vara organizata de Foundation for Economic Education, în luna iulie, în Colorado. In plus, Economy Works ofera si alte premii, in valoare de peste 1000$! Finalistii, alaturi de institutiile si partenerii implicati in proiect, vor fi invitati sa participe la evenimentele organizate la finalul proiectului in Bucuresti.

Pentru inscrierea in concurs vizitati: http://www.economyworks.ro

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com