Echivalare si recunoastere studii

 

Pentru ca am vazut ca sunt oameni care au ajuns pe blogul meu cautand diverse informatii despre echivalarea, recunoasterea, vizarea, apostilarea…actelor de studii si a calificarilor profesionale, le spun ca pot gasi informatii despre echivalarea studiilor, recunoaşterea actelor de studii, recunoaşterea calificărilor profesionale, vizarea actelor de studii pentru plecarea în străinătat si alte informatii de interes, pe site-ul Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor.

(Pentru echivalarea in Spania gasiti informatii si aici , pentru Canada aici )

Please like & share:

4 Responses so far.

 1. Mihail says:

  Este posibil sa merg personal la CEDO, si sa discut cu un judecator?

 2. Buna ziua am si Eu o problema daca ma puteti ajuta. Sunt increditor care am imprumutat Financial Cu acte notariale a dapasit termenul. Si Eu am depus actele LA judecator de cinci luni de zile. Persoanele pe care leam imprumutat siau luat Un avocat casa nu Mai continue executare. Są stopeze executarea silita Mia venit o consentatie in timp de 15 zile są faca o consentatie. Eu meam angajat Un avocat są nu se pote opri Executarea silita. Avocat mia cerut2mi ronii pe care nu stiu cum sa reactionez. Są urgenteze procesul va róg są ma atutami ce ar trebui są fac. Va róg frumos sami explicati cum ar trebui są urgenteze

  • admin says:

   Buna ziua,
   Legat de onorariul perceput de avocat, aceasta se negocieaza direct intre dumneavoastra si acesta – si include anumite activitati specificate in contract (redactare acte specifice, asistenta juridica si reprezentare etc) . Termenul de solutionare al contestaiilor la executare, mai ales in cazul instantelor cu numar mare de dosare pe rol, dureaza luni de zile, poate chiar ani – in functie de probele care se adminsitreaza. Din cate inteleg, dumneavoastra aveti calitatea de creditor – asadar de parat in cadrul contestatiei. Contestatia la executare nu suspenda (nu opreste executarea); executarea silita poate fi stopata doar prin dispunderea de către instanta – la cererea debitorilor si cu plata unei cautiuni – a suspendarii executarii silite. Daca nu a fost formulata o astfel de cerere de catre debitori (in cadrul dosarului de executare silita sau separat), admisa ulterior de instanta, contestatia la executare in sine nu va afecteaza procedura de executare silita astfel incat durata solutionarii sale nu va afecteaza.

 3. GHICIULESCU says:

  Dacă in urma unui dosar trimis la CEDO primesc o adresa acasă prin care sunt informat că nu au fost semnate toate actele ce teebuia semnate și sunt informat că dosarul a fost distrus cu totul! Mai am dreptul să retrimit acel dosar cu aceeași cauză?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com