11even Night – 25 Februarie – Ploiesti

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. 

Anul trecut ati fost martorii primei editii 11even la Ploiesti.

Ne intoarcem si in acest an, in luna Mai, dar pana atunci, ne-am gandit ca ar frumos sa ne revedem cu anumiti speakeri in cateva intalniri, in fiecare luna ce precede evenimentul din Mai.

11020345_870525676318952_1390641332_n

 

11even Night – 25 Februarie – Ploiesti

cristina-marinescuCristina Marinescu

Trainer cu peste 12 ani de experienta, practica în coaching de 6 ani, în prezent colaboreaza cu Indonesian Navy.

Experienta profesionala si-a inceput-o ca psihoterapeut în 1998 si s-a dezvoltat ca trainer in aceeasi perioada. A livrat traininguri organizationale concepute si structurate într-o forma cat mai practica si aplicabila in companiile client.

Începand cu 2003 si-a dezvoltat propria companie de traininguri ajungând sa livreze pentru clienti precum: Coca Cola, Romtelecom, Hilton Athenee Palace, Euromedia, Ropharma, Nufarm, si multe altele. Completând formarea în coaching a început sa contracteze sedinte de coaching, sesiuni individuale cu marea majoritate a clientilor mai sus mentionati. In plus, a crescut portofoliul de clienti în afara sferei organizationale, într-un procent ridicat persoane publice. În prezent, a încheiat contracte cu companii din Indonesia si cea mai mare realizare este colaborarea cu Marina Indoneziana, unde livreaza atât training cat si sesiuni de coaching.

Eugen Cristescu

Jurnalist, proprietar al publicatiei online www.incomodph.roeugen-cristescu

Preocupat de a intelege si a dezvolta societatea civila prahoveana, in anul 2009 a infiintat Asociatia Alianta pentru Drepturile Omului din Romania (ADOR), un ONG pus in slujba comunitatii. Printre actiunile desfasurate se numara campania de advocacy “Fara caini pe strazi – prin etica si ratiune”, din anul 2013, cand a fost initiat, promovat si predat un proiect de Hotarare de Consiliu Local cu privire la gestionarea cainilor cu si fara stapan din Ploiesti.

Proiectul a fost ajuns de doua ori pe ordinea de zi, dar nu a obtinut voturile necesare. Pentru ca este o problema a comunitatii acest proiect va mai intra in atentia consilierilor locali.

Militant pentru dezvoltarea democratiei participative, prin angrenarea cetateanului in viata comunitatii, a actionat pentru implementarea transparentei decizionale in randul autoritatilor locale. De asemenea, prin colaboratorii voluntari, s-a implicat in consilierea si reprezentarea persoanelor abuzate in drepturile lor fundamentale.

Pentru a rezerva un loc la intalnirea din Februarie (Miercuri – 25), va rugam sa completati formularul

Cand?

25 Februarie – Miercuri – intre orele 19.00 si 21.00

Unde?

Cupola Bar – Hotel Central Ploiesti (Bulevardul Republicii nr. 1)

slide_01Aflat la etajul 4 al Hotelului Central Ploiesti, Cupola Bar ofera oaspetilor sai o panorama de exceptie asupra centrului orasului, meniu cosmopolitan si sala de biliard.

Atmosfera existenta aici este o alternativa placuta pentru a petrece seara cu prietenii.

Accesul la internet wireless de mare viteza este gratuit.

Participarea la eveniment costa 10 lei si aduce participantilor posibilitatea de a cumpara bilete pentru 11even Ploiesti – 2015 la preturi de early bird, chiar si dupa expirarea perioadelor mentionate pe site.

Asadar, pentru a rezerva un loc la intalnirea din Februarie, va rugam sa completati acest formular – http://bit.ly/1E1Dhco.

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com