Un fel de bilant!

Este ultima zi din 2014 si m-am gandit ca este momentul potrivit sa fiu recunoscator pentru ce am reusit in acest an.{A982A2B8-00F7-45D1-AE34-0E586679EBC9}_Fiscal-Year-2014-2015-Red-Blue

A fost un an bun si care, pentru mine, si colegul meu din StepsCristi, cat si pentru colegii mei din JCI Prahova, a adus provocari pe care nu le imaginam la inceputul acestui an.

In primul rand, am reusit sa ducem la bun sfarsit 2 Conferinte majore, si anume: prima editie a Conferintei 11even Experiences si trebuie sa multumesc colegilor mei, si tuturor celor care ne-au ajutat si fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc si lui Ovidiu Neamtu, cel care a avut dorinta si inspiratia de a-si dori acest eveniment in Ploiesti.

Cum a iesit, puteti vedea aici, aici si aici.

Un alt eveniment major si provocator a fost reprezentat de prima editie a Conferintei Afaceri.ro, care la fel, a avut in acest an, o prima editie si in Ploiesti. Multumiri sincere catre Marius Alexa si echipa Arhipelago, fara de care ar fi fost imposibil sa reusim.

Detalii despre aceasta Conferinta, pot fi gasite aici, aici si aici.

In acest an, am inceput si colaborarea cu trei publicatii on-line si le sunt recunoscator, pentru ca mi-au dat posibilitatea sa ajung astfel si la mai multi oameni, si anume Business24, PlanDeAfacere si Manager Express.

Au fost multe evenimente si multe proiecte, si am simtit un ajutor real si important si din partea televiziunilor locale si este momentul sa le Multumesc si lor, si oamenilor speciali pe care i-am cunoscut sau cu care am continuat colaborarea, in acest an.

Ma refer la: John CristeaGeneratia lui John – Prahova TV; Andreia Enache Time Alert – Ploiesti TV; Cristi GeorgescuTime Alert – Ploiesti TV; Rodica BuligaNeconventional – Ploiesti TV, Claudius DociuDialog 100% – Wyl TV, Elena Ursu - Despre Sănătate, viață și bani – Wyl TV, Madalina Neagoe Radio Wyl Fm.

O parte dintre aceste emisiuni pot fi gasite aici.

In acest an, pentru prima data in viata mea :), am inotat la Swimathon, am alergat cateva semi-maratoane, am fost invitat ca speaker la cateva evenimente importante si am publicat 38 de articole pe blog.

Le multumesc colegilor mei din JCI Prahova, care ’’m-au suportat’’ in calitate de presedinte pentru 2014, si ii asigur de tot suportul meu si in 2015. Le urez succes tuturor, pentru ca stiu ca vine un an plin de noi provocari.

Participantilor la evenimente, speakerilor, participantilor la sesiunile de training sau celor care ne-au acordat incredere si carora le-am oferit consultanta, le multumesc si le doresc un 2015 in care lucrurile sa fie gandite, planificate si actionate, astfel incat la sfarsitul anului, bilantul sa fie mult peste asteptari.10451680_10204737753637050_6481569397307587109_n

Nu stiu cum va arata bilantul meu pentru 2015, dar stiu ca, de fiecare data cand ma voi indoi de mine in noul an, am sa caut acest articol si am sa ma gandesc la voi toti, cei care, direct sau indirect, ati facut ca toata activitatea mea, sa capete un sens.

Va MULTUMESC!

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com