Tu comunici eficient?

Comunicarea nu este doar o interactiune punctuala intre doua persoane, comunicarea este relatia noastra permanenta cu lumea din jur, la care ne raportam in toate momentele existentei noastre.

Comunicam doar atunci cand vorbim? Cand scriem scrisori? Cand salutam pe cineva?
Comunicarea inseamna mult mai mult. Invata-sa-comunici-eficient--daca-vrei-sa-ai-succes---sfaturi-practice
Comunicam si atunci cand nu spunem nimic, comunicam si atunci cand intoarcem spatele celuilalt, comunicam si atunci cand uitam sa sunam inapoi pe cineva sau cand intarziem sa livram produsele promise unui client.

Prin toate actiunile si inactiunile noastre, reusim sa ne modificam permanent relatia cu lumea inconjuratoare si reusim sa transmitem permanent, explicit sau implicit, mesajul nostru catre lume.

Comunicarea in afaceri cuprinde o gama foarte larga de interactiuni umane si de situatii diferite, dar principiul de baza este acela ca omul sta in centrul tuturor situatiilor de comunicare, oricat de simple sau de complexe ar fi ele (de la obisnuitul salut schimbat intre doi vecini care se intalnesc pe strada si pana la felul in care concepem o reclama atractiva care sa convinga un potential client).
Pentru a ne imbunatati comunicarea, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional sau organizational (comunicarea facuta prin afacerea mea), trebuie sa ne imbunatatim mentalitatea, comportamentul si atitudinea.

Nu exista non-comunicare. Toate actiunile noastre poarta in ele semnificatii care pot fi percepute de catre ceilalti, care au un impact asupra relatiilor noastre cu acestia.

Daca nu raspundem la telefon, comunicam celorlalti faptul ca nu dorim sa purtam o conversatie intr-un anumit moment, de exemplu.

Comunicarea are loc la doua nivele…citeste continuarea in postul scris pentru    Business24

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com