StartUp Romania

 

Pentru ca ne plac proiectele legate de start-up si de tineri, va aducem astazi o veste de la Patronatul Tinerilor Întreprinzatori din Romania.

StartUp România este un nou model de incubator care îşi propune să sprijine şi să dezvolte start-up-urile româneşti folosind atât modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cât şi un sistem de preincubare inspirat specific acceleratoarelor de afaceri. Echipa StartUp România este formată din investitori, mentori, antreprenori de succes, specialişti în dezvoltare profesională şi personală, dar şi experţi în domeniul financiar, juridic, resurse umane, de branding şi strategii.

Timp de 6 luni ai la dispozitie gratuit tot ceea ce ai nevoie pentru a lucra intens la elaborarea unui plan de afaceri real, fezabil, profitabil: spatiu pentru desfasurarea activitatilor, consultanta financiara, juridica, de brand, administrativa, networking, experienta, publicitate, sustinere din partea unor mentori cu experienta in domeniu, dar si surse de finantare. 
Ai intre 18 si 35 ani? Aplica si tu in perioada 11.06.2012- 11.07.2012, AICI
Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com