Parteneri

La noi, fiecare partener aduce, special pentru tine si afacerea ta, reduceri si beneficii, pe care le-am gandit pentru ati creste profitul in termeni reali.

Pentru a beneficia de promotiile pe care prietenii le ofera prin intermediul nostru, scrie-ne la office@think-business.ro sau folosind formularul de contact din josul paginii.

-

logo

REI FINANCE ADVISORS este specializată în elaborarea şi implementarea proiectelor de investiții atat pe fonduri europene cat si pe scheme de ajutor de stat.
 
Împreună vom identifica cele mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră, având la bază know-how-ul şi experiența REI FINANCE ADVISORS. Parteneriatul cu noi înseamnă şanse considerabile pentru obținerea fondurilor de care aveți nevoie datorită experienței echipei, unei foarte bune cunoaşteri a mecanismelor fondurilor nerambursabile, gestiunii eficiente a relației cu autoritățile publice şi rețelei puternice de contacte în domeniul financiar.

 -

unnamedIdilis a luat nastere in anul 2001, cu o prezenta in cele mai mari orase din Romania oferind solutii de Internet premium. Idilis s-a pozitionat inca de la inceput ca furnizor de servicii de o calitate ridicata. 

Idilis dezvolta prima retea 4G din Romania pe o tehnologie WiMAX ce a permis lansarea unor servicii inovatoare pe piata de Internet fix si mobil. Solutiile wireless oferite de companie au permis conectarea la aceasta resursa vitala a secolului XXI, chiar si companiilor sau persoanelor aflate in zone in care solutiile clasice prin cablu nu erau fezabile.

Strategia Idilis este centrata in jurul experientei 4G, in anul 2012 aceasta fiind cel mai important furnizor de servicii 4G cu cea mai mare arie de acoperire din Romania. Idilis sustine si investeste permanent in inovatie si raspunde nevoilor utilizatorului.  Dorim sa ajutam oamenii din Romania sa comunice mai usor si mai rapid si astfel sa fie in legatura permanenta cu lumea prin serviciile de internet 4G. Dorim sa sustinem mediul de afaceri din Romania prin solutii inovatoare si eficiente.

-

Factureaza Online

 3facturi.ro este mai mult decât un serviciu de facturare online. Este un concept care te ajută să fii mai eficient, să ai mai mult timp liber şi să lucrezide unde vrei. În plus, te incurajează să faci cu uşurinţă ceea ce îţi place, fără a fi dependent de birou.

 3facturi.ro este gratuit şi va rămâne aşa pentru toate funcţiile existente în prezent şi pentru un număr nelimitat de facturi.

 -

Gazduire web fara griji de la hosthub.ro! Alegi pachetul de gazduire web si email doar in functie de cat de vizitat este site-ul tau, de la 2.25 EUR/luna.

Suntem o echipa restransa insa cu ani buni de experienta in domeniul IT&C atat in ceea ce priveste aria tehnica dar si in zona de business. Aceasta, impreuna cu faptul ca detinem propria infrastructura hardware si software, ne permite sa fim competitivi si sa oferim servicii de calitate premium.

 -

 

 -

 

 -

Dacă vrei să devenim parteneri, contactează-ne acum la numarul de telefon 0734 392 319, e-mail: office@think-business.ro sau folosind formularul de mai jos:

 

-
Contact Form Powered By : XYZScripts.com