Procedura, bate-o vina!

 

Am ramas dator cu un post despre Registrul Comertului si cam ce se petrece acolo.

Pe scurt, intamplarea e asa: Vrei sa-ti faci firma ta; si cauti procedurile pe site-ul Registrului Comertului, site plin de informatii, multe dintre ele in realitate depasite de cunostintele angajatilor de la ghiseu. De exemplu, pentru un SRL-D (debutant) functionarii nu stiu ca nu trebuie sa platesti taxele (de registru’) si a fost nevoie de munca de lamurire, pentru a le explica faptul ca “tanarul debutant” e scutit de taxele prevazute pentru un SRL comun.

Apoi, eu (pentru clientii mei de saptamana trecuta) am omis sa trec in actul constitutiv, intr-un paragraf (desi aveam la dosar toate actele de identitate), si etajul la care se afla viitorul sediu social si dupa ce am completat si “aproape depus” tot dosarul, ni s-a spus sa le modificam. Asadar, mare grija la fiecare amanunt.

Trecand si peste acest aspect, in doua zile, au primit certificatul de inregistrare. Deci, se poate!

Sunt curios daca voi ati intalnit si alte motive la fel de importante pentru care sa modifici actele, dupa ce ai tot dosarul complet.

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com