Noi proceduri de obţinere a vizei pentru Marea Britanie

 

Dată fiind cererea în creştere pentru vize de Marea Britanie, Guvernul de la Londra a reconsiderat modul de procesare a aplicaţiilor în Europa.

Măsura, care are ca scop eficientizarea şi standardizarea procesului decizional, prevede că, cererile de viză pentru Marea Britanie formulate de cetăţeni din state terţe aflaţi pe teritoriul României şi al Bulgariei  vor fi procesate la Varşovia începând din data de 15 februarie.

“Pentru mai multă eficienţă şi pentru standardizarea procesului decizional, aplicaţiile de vize depuse de cetăţeni de alte naţionalităţi care se află pe teritoriul României şi Bulgariei vor fi procesate la Varşovia începând cu data de 15 februarie”, informează Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, cei care doresc să aplice pentru o viză de Marea Britanie trebuie să completeze un formular on-line. Ulterior, este necesară o programare on-line la Secţia Vize a Ambasadei britanice la Bucureşti, pentru a depune documentele necesare şi pentru a fi luate amprentele digitale, conform procedurilor în vigoare.

Aplicaţiile vor fi trimise Secţiei Vize a Ambasadei britanice din Varşovia, pentru a fi verificate de către personalul de la securitate. Deciziile vor fi anunţate la Bucureşti în maximum cincisprezece zile lucrătoare şi înmânate aplicanţilor.

Mediafax.ro

Details about Uk visa here

Please like & share:

2 Responses so far.

  1. Yurtdisi Egitim says:

    De ce acest site nu au alt suport limbi?

  2. ionela says:

    Buna zioa! Am si eu o intrebare daca nu ma prezint la cursul de recalificare de la somaj va trebui sa platesc ceva ? Adica va trebui sa platesc cursul? La 14:30 incepe cursul iar la 19:30 se termina cer este ca eu locuiesc la 22km distalta iar la 18:00 am ultimul transprt in comun. Nu ami permit sa merg cu taxiul in fiecare seara asa ca folosesc transportul in comun. Intrebarea mea este DACA NU MA PREZINT LA CURS VA TREBUI SA PLATESC CEVA? Va rog daca puteti sa ami raspundeti este foarte urgent Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com