Meet the leader!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să începi o carieră în sectorul antreprenoriatului, dar nu ai descoperit încă oportunitatea de care aveai nevoie? Ți-ai tot pus întrebări despre care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a clădi o afacere profitabilă și de succes, dar la fel, nu ai găsit nimic concret care să corespundă cerințelor tale și care să te lămurească în toate aspectele?

Dacă răspunsul la toate întrebările enumerate mai sus este da, atunci e cazul să încetezi cu căutările, pentru că avem poate cea mai bună veste pentru tine: Noble Manhattan Coaching, cea mai veche şcoală de coaching din Europa şi cea mai răspândită din lume, lansează acum și în România programul The Alpha Group.afis-3-oct-730x1024.jpg.pagespeed.ce.kNzPEZWqYG

Creat special pentru antreprenori, executivi și lideri în afaceri, The Alpha Group este un program ce se desfășoară în peste 16 țări din lume, scopul său fiind atât punerea la dispoziție a unor instrumente de business necesare în startul unei noi afaceri, cât și oferirea sprijinului în vederea creșterii performanței afacerilor deja existente.

Astfel, The Alpha Group reunește grupuri de antreprenori preocupați de o continua dezvoltare, antrenați constant în vederea obținerii succesului, mereu pregătiiți să treacă la următorul nivel.

Dacă te-ai hotărât să participi, iată numai câteva dintre beneficiile de care vei avea parte:

• Sfaturi de la persoane a căror experiență vorbește de la sine în ceea ce privește antreprenoriatul, care știu să asculte și să selecteze cele mai promițătoare variante, fiind tot timpul deschiși către nou;
• Oportunitatea de a discuta pe modelul de brainstorm strategii de creștere a cifrei de afaceri;
• Networking și ocazia de a descoperi noi mentalități, antrenate în spiritual business-ului, care te pot ajuta în ceea ce privește cristalizarea ideii tale.

Vino cu toate cunoștințele tale despre lumea afacerilor, iar noi te vom îndruma cu toată încrederea pe drumul succesului. The Alpha Group foloseşte tehnici unice, cu rezultate dovedite, așa că nu mai aștepta și vino să te bucuri de o experiență inedită alături de lideri puternici.

Vino și întâlnește liderul!

Pentru informații suplimentare:

Bianca Corau, Director Regional The Alpha Group Bucureşti
bianca.corau@the-alpha-group.biz 

Gabriel Niţă, Project Manager ATB – IQool
e-mail: atb@iqool.ro ,
tel. 0761.583.725
Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com