Make a smart move

Probabil ca ati observat deja un nou banner in partea dreapta a primei pagini de pe blogul meu, Tineri-antreprenori.ro

De curand am descoperit acest site si cum lucrurile bune nu vin niciodata singure, am primit si invitatia de a ma alatura echipei ce se ocupa de acest proiect.

In esenta 

 reprezinta un site „must-visit” pentru orice tanar antreprenor sau aspirant in ale antreprenoriatului. In acelasi timp ne dorim sa creem o comunitate de tineri antreprenori, un loc in care discutiile cu privire la mediul antreprenorial sa fie la ele acasa.

Pentru ca intotdeauna temele despre antreprenoriat, business, cursuri, dezvoltare personala, au fost preferatele mele, am acceptat cu placere sa particip in cadrul acestui proiect cu speranta ca voi, cei care sunteti alaturi de mine in cadrul acestui blog, veti da curs invitatiei mele de a participa activ pe Tineri-antreprenori.ro.

Pe langa site, ne gasiti deasemenea pe Facebook si pe Twitter.

Va multumesc tuturor si va spun ca pentru orice informatii cu privire la site sau informatii legate de evenimentele organizate puteti contacta adresa de e-mail: contact@tineri-antreprenori.ro      

Please like & share:

2 Responses so far.

  1. George says:

    Felicitari Iulian si tie si celor de la Tineri-antreprenori.ro pentru initiativele voastre.

  2. Multumim frumos pentru ganduri George. Te asteptam si pe Tineri-antreprenori.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com