Lumineaza Craciunul!

 

Astazi nu vorbim despre afaceri, astazi vin in fata voastra cu un apel, in numele unor oameni ce nu mai spera la nimic. Sunt cei de pe strada, cei fara adapost, pentru care iarna inseamna uneori moarte. Ei nu se gandesc la Craciun, la brad, la becuri aprinse si cadouri; pentru ei fiecare zi este o lupta. Eu unul nu vreau sa-i las sa lupte singuri, asa ca mi-ai fi de mare folos daca ai da anuntul de mai jos, mai departe.

Iti multumesc si sper sa ai tot ce doresti tu, si, sa nu existe niciodata pentru tine, lupta pe care o duc oamenii acestia.

De Sarbatori majoritatea oamenilor isi indreapta atentia si catre cei mai putin fericiti decat ei, catre persoanele nevoiase pentru care Craciunul nu inseamna o bucurie ci o alta ocazie de a se simti singuri si neajutorati.

Cei mai multi se orienteaza spre caminele de copii sau batrani. Insa foarte putini sunt cei care se gandesc la oamenii pentru care sarbatorile nu inseamna decat zile de lupta pentru supravietuire in adevaratul sens al cuvantului; oameni care au ca scop in viata sa supravietuiasca inca o zi temperaturilor extreme, cei care viseaza la o bucata de paine si o pereche de pantofi: persoanele fara adapost.

Grupul de initiativa JCI Prahova (Junior Chamber International), Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua si Alpha TV Ploiesti isi propun sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Ne dorim sa le oferim o masa calda in ajunul Craciunului, pachete cu alimente traditionale si articole de igiena, haine si incaltaminte.
Pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastra! Organizam o campanie de strangere de fonduri si produse (bani, bonuri de masa, haine si incaltaminte) pana la data de 20 decembrie. Orice ajutor este binevenit!Asteptam mesajele dumneavoastra la adresa de e-mail jci.prahova@yahoo.com sau la numerele de telefon de telefon 0726 994 055 – Iulian Serban sau 0724 214 702 – Iulian Sirbu, iar noi va vom contacta si ne vom asigura ca deranjul dumneavoastra va fi cat se poate de mic. Toti cei care vor face donatii vor primi un raport detaliat al sumelor stranse si al cheltuielilor, poze cu zambetele celor carora le veti lumina sarbatorile si mesajele lor de multumire!Grupul de initiativa JCI Prahova si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua va ureaza Sarbatori Fericite! 

 

 

 

Please like & share:
Post Tagged with , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com