Eveniment de business networking în Iași

JCI Iași vă invită joi, 7 aprilie 2016, ora 17:00, la evenimentul de networking “Business Networking Event”. Ediția de anul acesta a BNE este cea de-a 12a organizată de JCI Iași și anunță 3 invitați în calitate de speakeri, toți 3 personalități din mediul de business.

1558524_1152679478075832_568491160446131187_nIată care sunt cei 3: Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago. Pe parcursul timpului, Marius a îmbrăcat mai multe haine din punct de vedere professional, printre care: întreprinzator, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG și, nu în ultimul rand, organizator de conferințe de afaceri.

Péter Barta este CEO al Fundației Post Privatizare și Strategy consultant Google în cadrul programului Google Partners. Cu peste 14 ani de experiență în management, atât în sectorul profit, cât și cel non-profit, a fost implicat în managementul a numeroase proiecte naționale și internaționale, a evaluat proiecte în valoare totală de peste 1 mil. Dolari și a asistat la implementarea acestora. A fost colaborator al unor instituţii precum Consiliul Europei, în cadrul cărora a derulat misiuni de monitorizare în ţări precum Mexic, Palestina, ţările scandinave, Rusia sau Macedonia.

Răzvan Gîrmacea este CEO al Monitor Backlinks. Tânăr, ieșean, Răzvan este un om tehnic cu orientare spre business. Este câștigător a numeroase concursuri de startup-uri și antreprenor cu un exit de succes la activ.

Junior Chamber International (JCI), este un ONG internațional pentru tinerii lideri și antreprenori.

Business Networking Event (BNE) este un eveniment care adună profesioniști din mai multe domenii şi le oferă posibilitatea de a identifica noi oportunități și parteneri de viitor. În cadrul Business 1 la 1 participanții pot schimba cărți de vizită pentru a găsi parteneri de viitor, pot socializa și obține informaţii foarte valoroase de la speakerii noştri. Ediţiile BNE de până acum au adunat mai mult de 550 de participanţi antreprenori, 40 de parteneri, 12 speakeri cu renume naţional şi internaţional. Acest eveniment este cel mai bun loc pentru promovarea afacerii în faţa potenţialilor clienţi, parteneri sau contractori, pentru a ajuta la creșterea vânzărilor şi dezvoltarea companiei.

Taxa de participare este în valoare de 75 lei (pentru înscrieri în perioada 12 februarie-31 martie) sau 90 lei (pentru înscrieri în perioada 1 aprilie-7 aprilie).

Înscrierile se pot face direct pe site-ul BNE sau completând formularul disponibil la următorul link: http://goo.gl/forms/eYDu4HVU4X

Evenimentul va avea loc în cadrul Grand Hotel Traian Iași, sala Eminescu, începand cu ora 17:00.

Pentru mai multe informații despre eveniment sau detalii suplimentare despre proiect, ne puteți contacta la adresa de email bne@jciiasi.ro sau puteți intra în contact cu managerul de proiect, Paula Alixandrov, telefon 0742181223 ori cu responsabilul de comunicare, Carmen Manea, telefon 0753 353 956.

Pentru mai multe detalii despre proiect, dar și ediții precedente, accesați pagina proiectuluihttp://bne.jciiasi.ro  

Please like & share:

One Response so far.

  1. RMAU says:

    Multumesc pentru ocazia oferita de a participa la intalnirea de business networking, pentru informatiile oferite si pentru lucrurile invatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com