Despre timp în timpurile noastre

Luna martie a însemnat pentru organizaţia Akcees o nouă sesiune de training Weekend Seminar dedicată de această dată unui subiect de actualitate pentru fiecare dintre noi: managementul timpului. Pe parcursul celor două zile ale programului, 30 de tineri au discutat despre timp în timpurile noastre şi au înţeles cum să îşi stabilească în mod corect priorităţile şi să îşi organizeze activitatea pentru a deveni mai eficienţi şi a realiza tot ceea ce îşi propun.

Participanţii la eveniment au acumulat competenţe de management al timpului prin metode de educaţie non-formală, în cadrul unui program de training dezvoltat de Alexandru Băleanu, trainer BRD Groupe Société Générale cu o experienţă de peste 10 ani în customer care, vânzări, comunicare şi management. Noţiunile teoretice au fost puse în practică prin aplicaţii interactive şi au fost completate de invitaţi speciali, persoane cu o experienţă profesională relevantă care le-au împărtăşit participanţilor secrete din culisele propriei activităţi.

Florin Grozea (artist, compozitor, producător muzical, blogger şi antreprenor online) a fost alături de cei 30 de participanţi şi a completat programul de training cu sfaturi şi experienţe personale. „Dacă generaţia noastră, care a avut atât de puţine resurse la dispoziţie, a reuşit să ajungă undeva, voi nu aveţi nici o scuză. Indiferent de domeniul de activitate, trebuie doar să vă organizaţi şi să acţionaţi! Astăzi aveţi tot ceea ce vă trebuie la dispoziţie, la un click distanţă!”, le-a spus Florin participanţilor Weekend Seminar.

Ulterior, Diana Fălan (Communication Specialist BRD Groupe Société Générale) le-a povestit tinerilor care sunt tehnicile şi metodele pe care le foloseşte pentru a-şi organiza timpul în mod eficient şi a duce la bun sfârşit tot ceea ce îşi propun.

„Este important să conştientizăm care sunt factorii ce ne consumă cel mai mult timp şi să găsim soluţii proprii de time management. Ceea ce funcţionează pentru mine poate să nu funcţioneze pentru alţii şi vice-versa. Acestea sunt principalele idei pe care le-am discutat în cadrul întâlnirii pe care am avut-o cu studenţii. Am dezbătut împreună idei şi soluţii iar fiecare a tras propriile concluzii.

La fiecare ediţie Weekend Seminar descoperim tineri entuziaşti şi dornici să se dezvolte. Energia lor este contagioasă şi asta ne confirmă că aducem o valoare adăugată pentru ei. Acest lucru, precum şi numărul impresionant de aplicaţii pe care l-am primit pentru ediţia trecută, sunt doar câteva motive pentru care am decis să realizăm o noua ediţie Weekend Seminar pe tema project management. Sperăm ca şi pe studenţi să îi bucure această vesre, aşa cum şi pe noi ne bucură interesul lor pentru construirea de competenţe specifice.”, a declarat Diana Fălan, Communication Specialist BRD Groupe Société Générale.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfăşura pe 11 şi 12 aprilie la sediul Fundaţiei Româno-Americane şi va fi dedicată managementului proiectelor. Participanţii la eveniment vor fi selecţionaţi din cele peste 400 de aplicaţii primite pentru ediţia anterioară care a abordat acelaşi subiect.

Pentru mai multe informaţii

Giorgiana Ene | Vice-Preşedinte Marketing| giorgiana@akcees.com | 0721 11 88 99

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com