Despre afaceri, tineri si MLM

 

Bun gasit,

Ieri dupa-amiaza, am avut placerea si onoarea sa il cunosc pe John Cristea si sa merg la emisiunea lui – Generatia lui John si vreau sa-i multumesc pentru invitatie.

Am discutat timp de aproximativ o ora, despre start-up, tineri, afaceri si resurse, si am atins si domeniul sensibil al MLM-ului.

Cum am spus si in emisiune, personal nu cred ca MLM-urile sunt afaceri, decat pentru cei care sunt in varful piramidei, pentru toti ceilalti sunt doar amagiri, dar fiecare e liber sa aleaga si sa faca ceea ce doreste.

Daca vreti sa vedeti inregistrarea emisiunii, click pe poza de mai jos:

Please like & share:

3 Responses so far.

  1. Andrei Madalin Mocanu says:

    Nimic mai eronat …… MLM – ul sau Marketingul Lumii Moderne este un concept de dezvoltare aplicabil tuturor persoanelor care vor sa se dea jos din pat …. Afacere vine intr – un anumit sens de la verbul ” a face ” …… Daca foarte multi asteapta sa le pice para malaiata in gura lu’ natafleata ….. pentru aceea nu este o afacere viabila ….. Sa nu pierdem din vedere faptul ca cei care sunt acum in varful piramidei la un moment dat au fost la baza ei ….. si prin ore de munca si daruire au ajuns sus nu mai devreme de 3 – 5 ani …… Va sugerez cu caldura sa participati la cursurile gratuite pe aceasta tema sustinute de domnul Liviu Pasat.

  2. Ora Exacta says:

    Multumesc pentru informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com