“De la emotii distructive la emotii elegante” – Seminar gratuit!

 • Ai ajuns sa traiesti cu emotii greu de controlat, cu emotii ce-ti blocheaza gandirea si uneori nu poti sa vorbesti din cauza lor, iar alteori transpiri, rosesti sau tremuri?
 • Ai observat ca nu-ti mai regasesti bucuria de a trai si te intrebi cum de rezista corpul tau la tot acest stres psihic?
 • Ai ajuns sa-i invidiezi pe cei care traiesc intr-o energie calma si echilibrata iar mintea ta este ocupata continuu cu proiecte ambitioase cu termene limita?
 • Esti cuprins de un sentiment de neputinta in fata unor obstacole, incercari sau decizii? 

Daca ai raspuns DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, e timpul sa primesti un CADOU de mare pret. Iata pasii de urmat: 

Pasul 1. Noteaza in agenda ziua de 25 iunie.

Pasul 2. Rezerva-ti doua ore din timpul tau, doar pentru tine.

Pasul 3. Inscrie-te aici si vino la ora 19 la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma. 

Cadoul pe care  eu, Zoia Zarnescu, ti-l ofer este un seminar conceput special pentru tine: De la emotii distructive la emotii elegante

In acest seminar de doua ore: iti vei construi propria strategie:in care vei lucra cu emotiile tale in asa fel incat sa nu mai pierzi energiesa iti regasesti linistea, sa infrunti orice obstacole sau dificultati cu usurinta, regasind bucuria de a iubi si de a permite sa fii iubit. 

 Cu ce vei pleca de la seminarul gratuit “De la emotii distructive la emotii elegante”?

 1. O intelegere practica la cum ajung emotiile sa te controleze
 2. Cel putin o cale de regasire a echilibrului intre ratiune si emotii
 3. Un obicei nou care sa-ti dezvolte abilitatea de a-ti pastra seninatatea si increderea in fata evenimentelor vietii tale. 

Ce iti aduce in plus acest workshop?

 • Mai multa creativitate si relaxare in ceea ce faci zi de zi, chiar si atunci cand este nevoie sa vorbesti in public.
 • Scapi de sentimentul de victima a vietii, a societatii, a familiei si afli cum sa-ti traiesti viata intr-un echilibru sanatos intre emotii si ratiune, cu mai multa incredere in tine.

 Cadoul din cadou:

Primii 22 inscrisi primesc inca un cadou: 22% din pretul unuia dintre programele despre increderea in sine organizate in lunile iulie si septembrie. 

Cine sustine seminarul? 

Zoia Zarnescu este expert in programe de comunicare si trainer specializat in conducerea grupurilor de invatare experientiala.

In ultimii 8 ani, Zoia a creat si livrat programe de pregatire profesionala pentru echipe de vanzari, precum si programe de dezvoltare personala si crestere a increderii in sine.

Zoia este trainer licentiat in programul de training pentru dezvoltarea abilitatilor de influentare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner, Consilier de dezvoltare personala si Formator acreditat CNFPA.

====> FORMULAR DE INSCRIERE <====

Pentru alte intrebari ne poti contacta la numarul de telefon:

0740 769 518 Alina Finta, 0732 49 59 63 Nicoleta Tache.

Va asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna&Zoia

 

Please like & share:

One Response so far.

 1. Mariana Cismaru says:

  Felicitarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com