Copiii au nevoie de modele! – Alege sa fii un parinte minunat

 

“Alege sa fii un parinte minunat”  asa se cheama workshop-ul pentru parinti organizat la Ploiesti pe 24 noiembrie de catre doua doamne deosebite: Zoia Zarnescu si Oana Popa

Mai jos o sa redau informatiile de care le-am primit despre acest eveniment:

“Sambata, 24 noiembrie ne intalnim cu parintii din Ploiesti pentru a creea un spatiu in care sa descoperim ce sa facem concret cand copiii nostri au izbucniri de iritare sau revolta, cand au un limbaj violent,cand plang parca degeaba, cand sunt tristi si refuza sa vorbeasca.Cand un copil este cuprins de emotii puternice, parintele, de cele mai multe ori, este speriat pentru ca nu stie ce se afla in spatele tipetelor, plansului degeaba, loviturilor, scrasnitului din dinti.

Acestea sunt doar manifestari pe care le vedem si am vrea sa se opreasca imediat, pentru ca le percepem ca suferinte. Nu vrem sa sufere copiii nostri, vrem sa fie fericiti.

Stim deja cat de bine ne intelegem cu ei cand sunt intr-o stare buna,de veselie, de bucurie, de joaca.

Ce aduce nou acest workshop este un tip de comunicare care tine cont atat de emotiile copilului, cat si de cele ale parintelui.

Avem nevoie de o astfel de comunicare, cu atat mai mult cu cat in ziua de azi parintii au tot mai putin timp pentru ei, au tot mai multe probleme de rezolvat, termene si presiuni nu doar in treburile casnice, ci si in cele de la locul de munca.

Ce spun cei care au ales sa descopere alte perspective si solutii pentru cea mai buna comunicare cu copiii lor:

“Mi-a placut foarte mult ca am vorbit despre emotii si diverse energii si am incercat sa le exprimam fara cuvinte. Mi s-a parut foarte interesant faptul ca daca numesti emotia pe care o simti, ea nu mai are aceeasi putere/intensitate. E nevoie de acest curs, pentru dezvoltare emotionala cat mai eficienta a copilului, pentru dezvoltarea si cresterea lui in conditii de echilibru emotional.” Alina

“Programul asta m-a ajutat sa am ce vreau… pentru ca totul se bazeaza pe trairi… pe ceea ce simti cand (re)traiesti anumite momente din viata… pe recunoasterea emotiilor ce le simti si acceptarea lor… si, apoi… pe recunoasterea lor in copilul tau… acceptarea lor… si… pe ajutorul dat puiului sa si le recunoasca si sa si le accepte si el….Pentru ca vrei sa-ti vezi copilul ca-si poate exprima emotiile liber… Pentru ca nu vrei a ai un copil care sa fi acumulat frustrari, temeri, angoase… pentru ca vrei sa-l vezi cum se bucura de viata si rade fericit la ea… :)” Dana

Aceste informatii care, parintii spun ca, “le-au adus linistea in casa”, ti le oferim si tie intr-un workshop de o zi.

Poti exersa si invata practic tipul de comunicare potrivit pentru stilul tau si temperamentul copilului tau, pe care il poti aplica de a doua zi si iti va aduce liniste in suflet si in casa.

“Viata noastra este suma totala a alegerilor pe care le-am facut.” (Wayne Dyer)

Alege sa fii un parinte minunat !

Pentru inscrieri:

Trimite un e-mail acum la oana@copiiminunati.ro sau da un telefon la numarul : 0744.520.160/ 0735747566Pentru ca este un workshop si este format in mare parte din activitati practice, numarul participantilor este limitat la 14 persoane.

Ocuparea locurilor se va face in ordinea inscrierilor”

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com