Conferința Națională JCI România

JCI Buzău vă invită la Conferința Națională JCI România 2014, care va avea loc la Buzău, în perioada 3-5 octombrie. 

Conferința Națională JCI România este un eveniment anual care aduce împreună membrii organizației Junior Chamber International din toată țara pentru sesiuni de networking, training, dezvoltare personală și momente de relaxare.

unnamed„Așa cum i-am obișnuit pe buzoieni, vom aduce în oraș oameni de calibru”, a declarat Ana Maria Marin – Directorul Conferinței.

„Ne bucurăm să îi avem alături de noi la acest eveniment pe Marius Ghenea, autorul cărții <<Antreprenoriat>> și antreprenor în serie, Cristina Marinescu – colaboratoare a Marinei Indoneziene sau Iulian Șerban, antreprenor și fondator al think-business.ro. Invităm buzoienii să participe în număr cât mai mare la Conferința Națională pentru a se bucura de informațiile pe care invitații noștri le vor pune la dispoziție în workshopuri și
traininguri.”

Prima zi a conferinței va avea un panel dedicat antreprenoriatului într-o piață reticentă, workshopuri, traininguri, vizite la businessurile locale, precum și o vânătoare de comori care îi va ajuta pe invitați să descopere Buzăul. „Pentru a pune în valoare frumusețile buzoiene îi vom invita pe toți cei prezenți să fotografieze orașul nostru”, a declarat Liviu Vasilescu, Președinte 2014 JCI Buzău. „Pozele încărcate pe pagina de facebook JCI Buzău, cu hashtagul #iLoveBuzău, vor participa la un concurs. 3 dintre acestea vor fi premiate în cadrul cinei festive de sâmbătă. Câștigătorii vor primi un tricou pictat manual cu <<#iLoveBuzău>>”.

Pentru informații suplimentare și înscriere la conferință accesați siteul: www.jciromania.ro/CN2014 
Partenerii acestui eveniment sunt: BCR, Generali și ElcarGid. 
———
Junior Chamber International este cea mai mare organizație de tineri cetățeni activi din lume, fiind prezentă în peste 115 țări și având peste 250.000 membri. Activitatea din România este concentrată în cele mai importante 10 orașe din țară: București, Brașov, Buzău, Cluj, Craiova, Constanța, Iași, Lugoj, Prahova și Timișoara. JCI Buzău a fost înființată în 2011, și are ca membrii tineri antreprenori și liber profesioniști – care contribuie la dezvoltarea Buzăului prin proiecte adresate comunității locale.

JCI Buzău urmărește promovarea și susținerea tinerilor antreprenori locali, organizarea și oferirea de cursuri de educație nonformală pentru tineri, organizarea de activități și evenimente de promovare a spiritului civic, toate având ca scop final realizarea unui impact pozitiv în comunitatea buzoiană.
Liviu Vasilescu – Președinte 2014 JCI Buzău
liviu.vasilescu@jcibuzau.ro 
0746.065.909 

————————

P.S : Cei care vor preciza că au aflat de conferință de pe think-business.ro, vor plăti doar 70 RON, în loc de 100 RON pentru ziua de vineri, cu prânz inclus.

Ne vedem la Buzău!

i

 

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com