Cauți finanțare? Înscrie-te în Chivas Venture și intră în cursa pentru 1 milion $!

 
Chivas Venture
Ai o afacere sau un start-up care, pe lângă faptul că aduce profit, generează o schimbare în bine în comunitate? Atunci știi că poţi schimba lumea şi câștiga bani în acelaşi timp!

327411

România se alătură pentru al 3-lea an țărilor participante la competiția globală de antreprenoriat cu impact social Chivas Venture.

Intră pe https://www.chivas.com/ro-ro/the-venture/register, completează formularul și înscrie-te în competiția Chivas Venture până pe 30 octombrie 2017.

Cele mai bune idei de business vor fi analizate și consiliate de o echipă de mentori alcătuită din George Buhnici, realizator ilikeIT și owner Cavaleria.ro, Marius Ghenea, expert în afaceri și coordonatorul investițiilor la 3TS Capital Partners, Khaled Almezayen, câștigătorul ediției locale Chivas Venture 2017 și Tudor Furir, director general Pernod Ricard România.

Ce câștigi dacă participi la Chivas Venture:
  • Un premiu de 5000€ în etapa locală și șansa să obții finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor tale în etapa globală, din fondul de 1 milion $.
  • experiența unui Accelerator de business, unde, timp de o săptămână, vei participa la un program de mentorat dezvoltat în colaborare cu Centrul Skoll pentru Antreprenoriat Social de la Universitatea Oxford;
  • participarea la pitch-ul final, unde vei cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde îți vei prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor;

Pentru a te înscrie în competiție, afacerea ta trebuie să aibă ca scop producerea profitului, dar totodată să aibă un impact pozitiv asupra societății.
 
Mecanismul și regulamentul integral al competiției, alături de formularul de înscriere sunt disponibile pe https://www.chivas.com/ro-ro/the-venture/register.

Please like & share:

One Response so far.

  1. Ioana says:

    Multumesc pentru sfaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com