Business Club Conferences in ASE

 

Business Club organizeaza in perioada 5 – 7 mai, in ASE – Amfiteatrul I, cea de-a doua editie a Business Club Conferences. La eveniment vor participa speakeri de top din România si strainatate, care vor dezbate teme de actualitate din domeniul afacerilor.

Conferintele sunt deschise participarii tuturor tinerilor interesati de antreprenoriat, vânzari, marketing, psihologia afacerilor.
Principalul obiectiv al proiectului este sa sustina formarea generatiei actuale de antreprenori si sa fie o sursa de informare si educatie extra-universitara in stiintele antreprenoriale.

De-a lungul celor trei zile, participantii , ghidati de speakerii invitati, vor afla cum sa conduca o afacere de succes, fie ca isi doresc sa urmeze drumul antreprenoriatului, fie ca vor sa-si cladeasca o cariera in top management. Ei vor afla cum sa devina buni lideri, cum sa aleaga cele mai potrivite tactici de marketing si cum sa interactioneze cu toti cei implicati in business-ul lor.

Business Club Conferences se desfasoara dupa urmatorul program:

5 mai: Leadership Day: Invitatii speciali vor prezenta leadership-ul din doua perspective: a antreprenorului si a managerului
6 mai: Marketing day: Printre temele abordate se vor numara PR vs Advertising, New Media, Branding
7 mai: Business Psychology: Vânzari, networking, negociere, motivare

Business Club este cea mai dinamica comunitate studenteasca, axata pe dezvoltarea spiritului antreprenorial si a aptitudinilor studentilor care vor sa isi deschida o afacere.

Business Club face parte din organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte, infiintata in 1999 in cadrul Academiei de Studii Economice. Prin intermediul proiectelor organizate, VIP România a pus bazele si a dezvoltat o comunitate de tineri cu potential si abilitati de lideri.

Inscrierea gratuita si toate detaliile de care aveti nevoie sunt pe www.bcconferences.ro  

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com