AFACERE CU DECORATIUNI INTERIOARE (PENTRU CAMERA COPILULUI)

 

Desi afacerile imobiliare au cunoscut scaderi justificate, pe piata decoratiunilor interioare exista inca destul loc, iar o data cu revenirea pietei imobiliare acest sector va cunoste o crestere spectaculoasa. De preferat, acest tip de afacere se adreseaza celor care au ceva studii in domeniu, respectiv, absolventilor Facultatii de Arte Decorative si Design, dar pot fi demarate si de altcineva, bazandu-se obligatoriu pe colaborarea unui specialist. Cea mai mare parte a banilor trebuie investiti in materii prime si utilaje.

ANGAJATI: partea de creatie si design este foarte importanta. Trebuie in primul rand un om specializat in design. In plus, mai sunt necesari specialisti in marketing si vanzari. Productia pieselor de mobilier se poate subcontracta. O astfel de strategie duce la scaderea costurilor. Sunt greu de gasit specialisti in executia unor asemenea piese in Romania.

ALTE SFATURI: din cauza preturilor destul de ridicate, afacerea trebuie pozitionata  in zona clientilor cu posibilitati financiare. Publicitatea trebuie facuta in scolile particulare, in cartierele rezidentiale , zone in care locuiesc expati . Contractele cu banci pentru sisteme de plata in rate rezolva o parte din problemele ridicate de preturile mari. Afacerea se poate dezvolta in zona serviciilor: serbari organizate pentru copii in care apar decoruri fabricate , centre de agrement pentru copii etc. Disconturile pentru cei care vor sa reamenajeze camerele dupa o perioada sunt foarte importante in atragerea de clienti.

Ziarul Financiar face o analiza dedicata afacerilor de design, in articolul „Firmele de design si amenajari interioare pornesc la drum cu investitii relativ reduse: 2.000 pana la 5.000 de euro” cu detalii aici

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com