Acorda o șansa ideii tale | Participa gratuit la Antreprenor 2.0

 

In Iulie anul trecut, spuneam in acest interviu, ca unul dintre antreprenorii pe care ii admir cel mai mult este Marius Ghenea.

Ei bine, dupa aproape un an, am onoarea si marea placere sa fiu alaturi de Domnul Ghenea (alaturi de alte nume importante), la Ploiesti, pe 11 Iunie, in cadrul programului Antreprenor 2.0, fiind invitat de catre organizatori ca speaker local in cadrul evenimentului.

Acest program iti ofera oportunitatea sa participi gratuit la o serie de evenimente in care iti vei valida ideea de afacere, iti vei scrie planul de afacere, vei beneficia de mentorat si, la final, poti castiga bani pentru a-ti porni afacerea.

Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii la una dintre conferintele regionale (in cele mai importante 8 orase din tara) cu ideea ta de afaceri sau cu afacerea recent pornita, sa urmezi cele 4 etape ale proiectului, sa demonstrezi ca afacerea ta are potential si sa castigi banii. Participarea in cadrul programului este gratuita.

De asemenea, vei invata sa folosesti instrumente online pentru dezvoltarea afacerii tale, vei afla povesti de succes ale antreprenorilor locali, vei beneficia de consultanta one-to-one si vei avea ocazia sa castigi bani pentru dezvoltarea afacerii tale. In total vor fi acordate 24 de premii (3 in fiecare regiune), in valoare totala de 300.000 de lei.

Daca ai o idee de afacere, o afacere recent pornita sau daca vrei sa afli mai multe despre antreprenoriat si sa cunosti posibili viitori parteneri de business, trebuie doar sa te inscrii la conferinta, iar Marius Ghenea si Péter Barta, alaturi de alti experti, iti vor valida afacerea si te vor ajuta sa o transformi intr-un business de succes.

Inscrierile au inceput deja, asa ca te invit sa nu ratezi aceasta oportunitate si sa dai o sansa ideii tale.

Intra pe http://antreprenor2.0.postprivatizare.ro/inregistrare/ sa afli tot ce te intereseaza, completeaza formularul de inscriere si ne vedem pe 11 iunie la Ploiesti.

„Ii incurajez pe toti cei care au o idee de afacere sa participe la Conferintele Antreprenor 2.0. Vor avea ocazia sa isi valideze ideea de afacere, sa invete sa scrie un plan de afacere, sa porneasca afacerea si sa obtina bani pentru dezvoltarea ei.”

Marius Ghenea, speaker in cadrul conferintelor regionale

 

 

„Participantii la Antreprenor 2.0 au sansa sa castige o suma de bani care pentru un startup se poate dovedi de un real folos. Isi pot cumpara echipamentele de care au nevoie, ii pot folosi pentru a dezvolta un produs beta sau pentru orice alte cheltuieli care apar la inceputul afacerii. Pe langa bani, participantii vor trece printr-o serie de evenimente, workshop-uri si sesiuni de mentorat la finalul carora vor fi capabili sa gaseasca parcursul cel mai potrivit pentru ideea lor de afacere.”

Péter Barta, speaker in cadrul conferintelor regionale

Mult succes,

 

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com