11even Night – 25 Martie – Ploiesti

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. 

Anul trecut ati fost martorii primei editii 11even la Ploiesti.

Ne intoarcem si in acest an, in luna Mai, dar pana atunci, ne-am gandit ca ar frumos sa ne revedem cu anumiti speakeri in cateva intalniri, in fiecare luna ce precede evenimentul din Mai.

10426133_885204064851113_50184573506710013_n

11even Night – 25 Februarie – Ploiesti

sass

Catalina Popescu 

Marketing & Communication Director – DPD Romania, lider European in curieratul rutier.

„Sunt o vesnic indragostita de viata in general, de tot ce insemna frumos si sunt foarte fericita ca reusesc sa pun pasiune in fiecare zi din viata mea – facand ceea ce mi place cel mai mult – marketing. Atunci cand nu sunt la birou, imi place sa vorbesc – pe limba copiilor – , adica sa scriu carti de povesti.”

Zoia Zarnescu zoia

Zoia Zarnescu este Consilier de Dezvoltare Personala – expert in programe de comunicare si trainer specializat in conducerea grupurilor de invatare experientiala.

Dupa o experienta de 20 de ani intr-o multinationala, in prezent, ca trainer, coach si consultant are o intelegere profunda a oamenilor, a emotiilor si nevoilor lor.
In ultimii 8 ani, Zoia si-a urmat vocatia si a creat si livrat programe de pregatire profesionala pentru echipe de vanzari, precum si programe de dezvoltare personala si crestere a increderii in sine.
Zoia este trainer licentiat in programul de training pentru dezvoltarea abilitatilor de influentare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner si formator acreditat CNFPA.
Pentru mai multe detalii despre Zoia puteti accesa site-ul ei personal http://zoia.ro/

Pentru a rezerva un loc la intalnirea din Martie (Miercuri – 25), va rugam sa completati formularul

Cand?

25 Martie – Miercuri – intre orele 19.00 si 21.00

Unde?

Cupola Bar – Hotel Central Ploiesti (Bulevardul Republicii nr. 1)

slide_01Aflat la etajul 4 al Hotelului Central Ploiesti, Cupola Bar ofera oaspetilor sai o panorama de exceptie asupra centrului orasului, meniu cosmopolitan si sala de biliard.

Atmosfera existenta aici este o alternativa placuta pentru a petrece seara cu prietenii.

Accesul la internet wireless de mare viteza este gratuit.

Participarea la eveniment costa 10 lei si aduce participantilor posibilitatea de a cumpara bilete pentru 11even Ploiesti – 2015 la preturi de early bird, chiar si dupa expirarea perioadelor mentionate pe site.

Asadar, pentru a rezerva un loc la intalnirea din Martie, va rugam sa completati acest formular http://bit.ly/1E1Dhco.

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com