11even Experiences Ploiesti – 15 Mai

Dupa ce in primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în 11 oraşe din ţară.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, iar în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, anul acesta fiecare eveniment 11even Experiences se va derula având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life.

Evenimentele locale 11even Experiences din 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai după următoarea agendă: 7 mai – Bacău,  9 mai – Suceava, 12 mai – Timişoara, 13 mai – Constanţa, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploieşti şi Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 22 mai – Bucureşti, 29 mai – Braşov, 30 mai – Oradea.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasitecu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentrudezvoltarea lor personala si profesionala.

Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul partici-pantilor,pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera. In cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, etc.

In 15 Mai, incepand cu ora 17.30, 11even ajunge pentru prima data si la Ploiesti, in Aula Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, B-dul Bucuresti, nr. 39

 

1186744_274932116005574_893840079_n

 

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiesti, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE (http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti) si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 48 de ore, unul din colegii nostri va va contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare. 

Pachetele disponibile sunt:
- Educativ -30 RON- special create pentru accesul elevilor, studentilor si cadrelor didactice
- Standard – 50 RON – acces standard la sesiunile evenimentului 
- Premium -100 RON –  locuri rezervate in primele randuri si acces suplimentar la after coktail.

Evenimentul va sustine proiecte educative pentru tineri, facilitand acestora accesul la workshopuri si evenimente viitoare gratuite si totodata vom avea 20 de tineri defavorizati (16-18 ani) la evenimentul din 15 Mai pentru a le facilita accesul la povestile de viata ale unor oameni deosebiti.

Speakeri la acest eveniment vor fi:

 

Evenimentul va fi moderat de 

mihaela_tatu-22-0

Mihaela Tatu – Originara din Brasov, Mihaela a facut cariera in mass-media, apoi s-a dedicat comunicarii si educatiei tinerei generatii.

 

 

 

 

 

fin

 Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiesti, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE (http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti) si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium).

In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 48 de ore, unul din colegii nostri va va contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare. 

Organizatori locali
Think Business
 

partners

Concept marca: Sponsori:
Asociatia 11even DPD
Cu sprijinul:
Librariile HumanitasFundatia Post PrivatizareAutonom
Suporter
Volksbank
Parteneri media
EfinPDARis CoPortal HRArhipelagoEconomic ZoomCariereWorkstickersRomania Pozitiva

 

 

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact Form Powered By : XYZScripts.com